Zbończyk Napisano 23 Marzec 2004 Autor Share Napisano 23 Marzec 2004 WitamPanowie jak przechowywac zdjecia z okresu II wojny i dokumenty z tegoz samego okresu. Czy przechowywanie w antyramach jest dobre, czy lepiej trzymac je w specjalnych albumach??Z gory dziekuje!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 Myślę, że co ciekawsze to w antyramę i na ścianę. Osobiście przechowuję w takim segregatorze, po 2 zdjęcia na jednej stronie A4 z opisem, co udało mi się o tym zdjęciu dowiedzieć. Jak nie wiem - czeka w kolejce, aż się dowiem. Ważniejsze dokumenty też w koszulkach z twardej folii.To tylko osobista dygresja.Pozdro. MORO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romel79 Napisano 24 Marzec 2004 Share Napisano 24 Marzec 2004 Przy wieszaniu ich na sciane należy liczyć się z tym że zaczną powoli bleknąć od słońca .pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 24 Marzec 2004 Share Napisano 24 Marzec 2004 Zawsze można je zawiesić w piwnicy albo zadrukowaną powierzchnią do ściany :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Marzec 2004 Share Napisano 25 Marzec 2004 DWIe szyby do siebie sklejone FAJNY EFEKT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.