emes Napisano 5 Styczeń 2014 Autor Napisano 5 Styczeń 2014 Witam! Poszło mi ucho przy sondzie w x-terce, wykrywka jest na gwarancji - czy ktoś sie orientuje, czy naprawią to na gwarancji czy tez mam sobie sam kleić?
egon10 Napisano 5 Styczeń 2014 Napisano 5 Styczeń 2014 jesli kupiles wykrywke,w ...tym duzym sklepie,to raczej sam.
robroy3801 Napisano 5 Styczeń 2014 Napisano 5 Styczeń 2014 Ja do naprawy uszka użyłem żywicy epoksydowej i maty z włókna,mocniejsze niż fabryczne :)
emes Napisano 5 Styczeń 2014 Autor Napisano 5 Styczeń 2014 no nie wiem czy paprać, bo jutro chciałem poryć, ale wtedy we wtorek mogą już całkiem odmówić naprawy jak zobaczą moje rękodzieło...
AoT_Hunter_PL Napisano 6 Styczeń 2014 Napisano 6 Styczeń 2014 Dokładnie ma sobie opracowany fajny klej na bazie rozpuszczonego ABS + wstawki.Porządnie Ci to zrobi i po problemieMożesz tez samemu wygoglować jak zrobić klej do łączenia ABSPozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.