Skocz do zawartości
  • 0

szturm piechoty sygnowany L/51

agp44

Pytanie

Napisano

witam wszystkich na forum mam pytanie nabyłem odznakę szturmową srebrzona i tak mi troszkę trąca że to jest lipa ale na goglach znalazłem stronkę rosyjską z tym producentem i jest identyczna odznaka i zgłupiałem bo tam piszą że to oryginał proszę znawców o opinię na ten temat tylko szczerze .z góry bardzo dziękuje za odpowiedzi.dodam pare szczegółowych zdjęć do identyfikacji

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam był u mnie znawca tematu i okazało sie że dałem się nabić w butelkę za dużo lipy pokazuje się na polskim rynku brakowało mi tego egzemplarza a tu lol takich pajaców co mówią że oryginał a wciskają lipe powinno się gonić na kopach
dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam wszystkich na forum
Napisano

witam wszystkich na forum mam pytanie nabyłem odznakę szturmową srebrzona i tak mi troszkę trąca że to jest lipa ale na goglach znalazłem stronkę rosyjską z tym producentem i jest identyczna odznaka i zgłupiałem bo tam piszą że to oryginał proszę znawców o opinię na ten temat tylko szczerze .z góry bardzo dziękuje za odpowiedzi.dodam pare szczegółowych zdjęć do identyfikacji

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie