dziabuch Napisano 30 Grudzień 2013 Autor Napisano 30 Grudzień 2013 Pamiątka służby- tyle wynika z tłumaczenia. Jak ktoś wie coś więcej, będę wdzięczny.Uprzedzam- nie jestem handlarzem, ale ten fant wyląduje na portalu aukcyjnym, jako ze to nie moja bajka.
Luftwaffe25 Napisano 30 Grudzień 2013 Napisano 30 Grudzień 2013 Byłoby łatwiej przetłumaczyć gdybyś wrzucił tekst kolego.
Luftwaffe25 Napisano 30 Grudzień 2013 Napisano 30 Grudzień 2013 Aaaa pardon w takim razie. Pamiątka z mojej służby-szkoda,ze nie wiadomo nic więcej-podniosły to wartość przedmioty i historycznie i cenowo.Tutaj macie podobne :http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=682145#1629154
dziabuch Napisano 30 Grudzień 2013 Autor Napisano 30 Grudzień 2013 rozbiega mi się o to, czy jest to coś typowego, w sensie jakaś masówka dla każdego kto szedł do rezerwy, czy coś w tym guście i jak to nazwać w ogóle...
Pytanie
dziabuch
Pamiątka służby- tyle wynika z tłumaczenia. Jak ktoś wie coś więcej, będę wdzięczny.
Uprzedzam- nie jestem handlarzem, ale ten fant wyląduje na portalu aukcyjnym, jako ze to nie moja bajka.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.