isimis8 Napisano 29 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2013 Witam, trafiłem na m-38ke,blacha ok,sporo farby około 80%,skóry szczątkowe resztki i charakterystyczny wkład z gąbki z nim mam problem. Usunołem go wyczyściłem, wysechł i się mega pokurczył. Moczyłem go z tydzień wrócił do normalnych rozmiarów ale po ponownym wyschnięciu znowu się mega skurczył. Nie natłuszczę go bo chyba go nie przykleję a jeśli nawet to tłuszcz po pewnym czasie chyba zjełczeje. Proszę o podpowiedz bo szkoda takiego kompletnego środka. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remington Napisano 29 Grudzień 2013 Share Napisano 29 Grudzień 2013 Ze starzejącymi się tworzywami sztucznymi jest problem, zakładam że to jest gąbka syntetyczna. Pokaż fotki namoczonej i wyschniętej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isimis8 Napisano 29 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2013 Hełm w całości pokryty był gliną, tu zdjęcie tych gąbek po wstępnym czyszczeniu, jeszcze wilgotne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isimis8 Napisano 29 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2013 Tak wyglądają teraz, po wyschnięciu, są dwukrotnie mniejsze. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.