pitermaster Napisano 28 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2013 Witam,zapraszam wszystkich żeby odzywali sie w celu wspólnych wypadów z piszczałkami w teren.W grupie raźniej:) 663933424 Piotrek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szpec Napisano 26 Styczeń 2014 Share Napisano 26 Styczeń 2014 Jestem chętny ale z wypadem to będzie raczej ciężko -12 i wieje aż takim hardcorowcem nie jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 27 Styczeń 2014 Share Napisano 27 Styczeń 2014 Ja i Grupa Łódź meldujemy sie tradycyjnie w Świnoujściu podczas wakacji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pro-Digger Napisano 25 Sierpień 2014 Share Napisano 25 Sierpień 2014 Nie zauważyłem tego wątku ,fajnie że jest ktoś ze Świnoujścia.Ciekawi mnie czy ktoś robi wypady na pobliskie pola Niemieckie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.