Lukaszii99 Napisano 27 Grudzień 2013 Autor Napisano 27 Grudzień 2013 Witam! Jestem nowym użytkownikiem tego forum i z góry przepraszam jeśli post zamieściłem w złym dziale. Mam 15 lat i chce w wakacje kupić swój pierwszy wykrywacz. Myślę że uda mi się uzbierać 400-450 zł do wakacji. Chcę znajdować łuski i monety militaria mnie nie interesują. Czy nada się Bounty Hunter Pioneer VLF? Wiem że ma mały zasięg lecz 15 cm na monetę mi wystarczy i czym się różni od garreta ace 150? Z góry dziękuje za odpowiedzi
bassista Napisano 27 Grudzień 2013 Napisano 27 Grudzień 2013 kolego, nie wiem, czy nie lepiej za ta sama kase kupic jakiejs uzywki: ace150 lub 250 jak trafisz na okazje, armanda prospectora albo inne. Poszukaj w wyszukiwarce, sporo tematow bylo. Zasieg to nie wszystko.
Kriczer Napisano 27 Grudzień 2013 Napisano 27 Grudzień 2013 nie kupuj tego bo szkoda pieniędzy i czasu a i nic nie znajdziesz...kup garreta 150 za 600 zł masz nowego, dozbierasz jakoś albo za 250 używką się rozglądnij, jak ci się spodoba można kupić coś lepszego jak nie to garreta zawsze można opchnąć
Lukaszii99 Napisano 27 Grudzień 2013 Autor Napisano 27 Grudzień 2013 Dziękuję panowie za tak szybką odpowiedź. Na wakacje postanowiłem rozwiercać i kupić garreta ace 150. A tak z ciekawości dlaczego ten bounty hunter vlf jest taki zły?Prosiłbym o odpowiedź ponieważ na forach ludzie odmawiają go ale nie piszą dlaczego
bassista Napisano 28 Grudzień 2013 Napisano 28 Grudzień 2013 kilka lat temu zaczynalem zabawe z prospectorem armanda, kumpel mial bounty huntera. Roznice pomiedzy nimi: wiekszy zasieg w gruncie prospectora, na oko ponad 1/3 na drobiazgi i pewnie ze 2 razy taki na militarke i depozyty, bardziej trwale wykonanie i uniwersalnosc prospectora. Przez ponad rok jak razem biegalismy przynosilem srednio dwa razy wiecej ciekawych rzeczy. Do czasu kiedy kumpel kupil ace250. Wtedy to ja zostawalem w tyle z drobnica. Pozniej kupilem Argo i znowu sprawa sie odwrocila. Az drugi kumpel kupil etraca :D
Lukaszii99 Napisano 28 Grudzień 2013 Autor Napisano 28 Grudzień 2013 Mam pytanie do użytkownika bassista jakiego kolega miał model Bounty Huntera?
bassista Napisano 28 Grudzień 2013 Napisano 28 Grudzień 2013 pioneer vlf lub podobny z takim wskaznikiem
Lukaszii99 Napisano 28 Grudzień 2013 Autor Napisano 28 Grudzień 2013 Dziękuję za odpowiedź panie bassista. Nie oczekiwałem że będzię on taki dobry co o połowę droższy prospectora, ale jednak można nim coś znaleźć bo na innych forach porównywali go do MD czy do innych tam literek :) Ale jednak kupie we wakacje ace150 lub ewentualnie all1. mam jeszcze jedno pytanie Czy warto chodzić z ace 150 na trybie monety? Czy na jawerly?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.