erni1979 Napisano 23 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2013 Proszę o pomoc w identyfikacji. Średnica 15mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnus31 Napisano 23 Grudzień 2013 Share Napisano 23 Grudzień 2013 Rzeczywiście wygląda to jak brekteat, ale strasznie trudno znaleźć taki egzemplarz w internecie. Jeżeli to brekteat,, to prawdopodobnie za czasów Mieszka, bo wtedy były takie malutkie jak Twój, pozdrawiam i gratuluję ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erni1979 Napisano 24 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2013 Sprawa się rozwiązałahttp://www.mcsearch.info/record.html?id=286616 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 24 Grudzień 2013 Share Napisano 24 Grudzień 2013 powtórzę to, co już kilka razy sygnalizowałem i prosiłem...powiedz mi, jaki sens będzie miał twój link za, np. pół roku?I tę uwagę kieruję do wszystkich służących pomocą w ID:sam link do serwisu, gdzie sprzedają monety, to raczej mało. Moneta zniknie i z pomocy zostanie co? NIC kompletny NULL.Także, bardzo proszę, o wklejanie oprócz linków do takich serwisów - wkleić również minimalny opis/dane, coby w przyszłości mogło się komuś do czegoś przydać.dziękuję.":) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.