erni1979 Napisano 23 Grudzień 2013 Autor Napisano 23 Grudzień 2013 Proszę o pomoc w identyfikacji. Średnica 15mm
johnus31 Napisano 23 Grudzień 2013 Napisano 23 Grudzień 2013 Rzeczywiście wygląda to jak brekteat, ale strasznie trudno znaleźć taki egzemplarz w internecie. Jeżeli to brekteat,, to prawdopodobnie za czasów Mieszka, bo wtedy były takie malutkie jak Twój, pozdrawiam i gratuluję ;)
erni1979 Napisano 24 Grudzień 2013 Autor Napisano 24 Grudzień 2013 Sprawa się rozwiązałahttp://www.mcsearch.info/record.html?id=286616
tyfus Napisano 24 Grudzień 2013 Napisano 24 Grudzień 2013 powtórzę to, co już kilka razy sygnalizowałem i prosiłem...powiedz mi, jaki sens będzie miał twój link za, np. pół roku?I tę uwagę kieruję do wszystkich służących pomocą w ID:sam link do serwisu, gdzie sprzedają monety, to raczej mało. Moneta zniknie i z pomocy zostanie co? NIC kompletny NULL.Także, bardzo proszę, o wklejanie oprócz linków do takich serwisów - wkleić również minimalny opis/dane, coby w przyszłości mogło się komuś do czegoś przydać.dziękuję.":)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.