Piastek Napisano 20 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2013 Witam, nie wiedziałem czy dobrze wybrałem dział, ale chciałbym prosić o strony dotyczące pierwszej wojny.Jeżeli ktoś ma takie strony to interesują mnie takie z rozszyfrowaniami łusek mosina i mannlichera i jakich pocisków używano w I wojnie na Lubelszczyźnie jeśli to ma znaczenie. Z góry dziękuje za pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aplyger Napisano 20 Grudzień 2013 Share Napisano 20 Grudzień 2013 Panie Kolego, zacznijże od najbliższej biblioteki powiatowej, są tam z pewnością pozycje, które Pana zainteresują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 21 Grudzień 2013 Share Napisano 21 Grudzień 2013 Wątpię, że w bibliotece będą pozycja o biciach na mośkach i mańkach :DPiastek, jakieś konkrety do rozszyfrowania, daj na id Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piastek Napisano 21 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2013 Właśnie chodziło mi o to żeby nie zakładać do każdej łuski znalezionej następnego tematu, tylko sam bym sobie identyfikował :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 21 Grudzień 2013 Share Napisano 21 Grudzień 2013 http://ww1.milua.org/bulletsmosin.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piastek Napisano 21 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2013 już czytam :) dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.