manierka Napisano 6 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2013 witam prosze o identyfikacje tego guzika wydaje mi sie ze to chyba polski ale pewnoci nie mam prosze o pomoc w identyfikacji jaki okres wzor kraj jaka jednostka z gory dzieki pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manierka Napisano 6 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2013 2 strona widac uszko i sladpo odlaniu marerial to cynk - cyna - lub cos w tym rodzaju wymiarow nie posiadam skala widoczna na nakretce po koncentracie pomidorowym pudliszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 6 Grudzień 2013 Share Napisano 6 Grudzień 2013 http://www.buttonarium.eu/szczegoly.php?id=3455gdzie znaleziony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manierka Napisano 7 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2013 srednica 21mm jak ten co dales linka ale zobacz ze na tym co ja wystawiam jest roznica-na koncu zawijasa jest kropka dosc wielka a na tym z buttonarium inaczej wyglada chyba ze inna forma odlewnicza a jakies dodatkowe informacje ktos cos wiecej jeszcze powie guzik okolica poznania z tego co wiem pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uve1985 Napisano 7 Grudzień 2013 Share Napisano 7 Grudzień 2013 http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=712376#1515970Coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manierka Napisano 8 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2013 witam te guziki na forum czy buttanorum sa bardzo podobne pewnie to to tylko ten to inna wersja inna sztanca? ciekawi mnie ta kropka jaka zakonczony jest wywijas tej 2 z taka kropka wersji nie widzalem jest dosc spora ktos taki sam widzial pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.