pzkpf129 Napisano 28 Listopad 2013 Autor Napisano 28 Listopad 2013 Witam mam zamiar kupić jeden z tych dwóch wykrywaczy: GARRETT ACE 150 lub TRAPERA , który jest lepszy ? Wiem ,że traper jest dość ciężki . Jeżeli ktoś zna inny wykrywacz do ceny 600 złotych to też można pisać. Z góry b. dziękuję :)
pzkpf129 Napisano 28 Listopad 2013 Autor Napisano 28 Listopad 2013 Aha przeznaczenie to drobnica , poletka.Bardziej chodzi o szpej z okopów , pól walki , nie monety .
Kriczer Napisano 28 Listopad 2013 Napisano 28 Listopad 2013 saper to sprzęt na grubego zwierza, garret na drobnice...chcesz okopy bierz statyka, zresztą tego typu tematów jest multum na temat ace 150 i trapera, no i tutaj nie ma który lepszy 2 różne wykrywacze poczytaj i zdecyduj sam
Kriczer Napisano 28 Listopad 2013 Napisano 28 Listopad 2013 A i jeszcze jedno, rozmawiałem z gościem co miał armanda teraz chodzi z ace 150 to mówił, że nie ma porównania i przy armandzie szkoda nerwów jedynie.Dozbieraj może 300 zł za 1 kafla kupisz coś rozsądniejszego czego nie będziesz chciał roztrzaskać na drzewie...
Uoffz Napisano 12 Grudzień 2013 Napisano 12 Grudzień 2013 Jeśli okopy i trochę koloru to proponuję używanego MIDAS-a.Sprzęt niezniszczalny. Warto zauważyć że tytułowe sprzęty wzajemnie się wykluczają parametrami pracy (PI/VLF).
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.