konik polny Napisano 25 Listopad 2013 Autor Share Napisano 25 Listopad 2013 witam, mam pytanie odnoście punc na boratynkach -czy często trafiają się takie jak na tym zdjęciu?, widziałem z podwójnym biciem , awersem rewersem ale z dwoma oznaczeniami mennic na jednej monecie ... czy to jakaś rzadkość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konik polny Napisano 25 Listopad 2013 Autor Share Napisano 25 Listopad 2013 2 strona -pozostawiająca dużo do życzenia ...:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 25 Listopad 2013 Share Napisano 25 Listopad 2013 Jak po mojemu to dwa razy uderzona.Monogram HKPL widoczny z przesunięciem jak również szabelka, która po pierwszym uderzenie została na szyi jeźdźca z drugiego uderzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 25 Listopad 2013 Share Napisano 25 Listopad 2013 dałem się ponieść wyobraźni :) na tyli na ile mogłem, postarałem się 'uwizualnić' swoją wypowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.