Alo Napisano 19 Listopad 2013 Autor Napisano 19 Listopad 2013 Witam Dzisiaj wyskoczyła mi taka znajdka dodam, że były złożone dwie razem i zgniecione.Znalezione w sadzie pod domem.Z góry dzięki za wszelakie info o przedmiocie
Alo Napisano 19 Listopad 2013 Autor Napisano 19 Listopad 2013 Witam Dzisiaj wyskoczyła mi taka znajdka dodam, że były złożone dwie razem i zgniecione.Znalezione w sadzie pod domem.Z góry dzięki za wszelakie info o przedmiocie
Alo Napisano 20 Listopad 2013 Autor Napisano 20 Listopad 2013 Może macie pomysł, co ten przedmiot" przedstawia Kwiaty? pąki kwiatów? bukiet kwiatów?W ogóle czy ten przedmiot jest z czasów wojny?Wykopałem go z 25cm z miejsca gdzie wychodzą z 15cm monetki niemieckie przed wojenne (1921 - 1930)
augusto1 Napisano 20 Listopad 2013 Napisano 20 Listopad 2013 Kojarzy mi się z ozdobnymi okuciami na trumnach, oby nie sprawdź czy wcześniej nie było tam cmentarza.
Alo Napisano 20 Listopad 2013 Autor Napisano 20 Listopad 2013 Nie nigdy w tym miejscu nie było cmentarza, najbliższy około XVIII wieczny (zapomniany - zaniedbany) cmentarz jest 500m od tego miejsca A i przedmiot znaleziony w Legnicy
Pytanie
Alo
Witam
Dzisiaj wyskoczyła mi taka znajdka dodam, że były złożone dwie razem i zgniecione.
Znalezione w sadzie pod domem.
Z góry dzięki za wszelakie info o przedmiocie
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.