torba5 Napisano 19 Listopad 2013 Autor Share Napisano 19 Listopad 2013 Witamjak w tytule zapraszamy na coroczną wigilię z grupą Silesia Exploration w dniach 14-15 grudzień oczywiście zapewniamy nocleg dla ludzi spoza śląska lub tych którym się nie będzie chciało wracać ,oczywiście szczegóły tylko na priv zapraszamy Rafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 1 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2013 zostały dwa tygodnie ,jak na razie mamy gości z Krakowa i Warszawy jest szansa na Łódź za to mamy małą frekwencję od naszych śląskich chopoków ,te kajście są pierońskie gizdy pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 6 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2013 Dziękuje wszystkim zamykamy ilość uczestników mamy kompletpozdrawiamRafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 8 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2013 spokojnie liczna ta wilijo będzie dam znak sygnał co i jak myślę żeby stresu nie robić oprzemy sie o pizze i bagietki kobite na barszcz i krokiety namówię ,ogarniemy sklep mam 50 m od miejsca kaźni będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 8 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2013 Od Magdy mam deklaracje współpracy będzie barszcz i krokiety a jako bonus będzie nasz śląski szałot :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 9 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2013 wychodzi na to że rezygnujemy z fast foodu ,wszyscy deklarują przywóz jakiś drobnostek spożywczych więc mamy tak barszcz, krokiety ,szałot,frankfuterki ,ogórki kiszone ,grzybki marnowane ,robimy w sumie akcje każdy przynosi co może pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 10 Grudzień 2013 Share Napisano 10 Grudzień 2013 OK. Ja z Sakim też coś na ząb przywieziemy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 10 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2013 jak co to bez noclegu jeszcze kogoś wciśniemy pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 11 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2013 doszły śledzie w oleju i ciasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 15 Grudzień 2013 Share Napisano 15 Grudzień 2013 Wyszło wszystko super. Dziękuję organizatorom gosodarzowi imprezy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 15 Grudzień 2013 Share Napisano 15 Grudzień 2013 Do środy na barszczu z krokietami nie pociągniesz Marek. Już wszystko zjedzone.:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 19 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2013 pozdrawiam serdecznietych co byli, tym co nie byli serdeczne życzenia świąteczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 19 Grudzień 2013 Share Napisano 19 Grudzień 2013 Ale zarąbista ekipa..... czemu ich tak mało.:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 20 Grudzień 2013 Share Napisano 20 Grudzień 2013 Witam . Dopiero wróciłem z delegacji i mogę wreszcie podziękować wszystkim biesiadnikom a przede wszystkim organizatorowi . Jak zwykle nie zawiódł ! Do następnego razu .Zdrowych i Wesołych Świąt . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.