ThomosPL Napisano 13 Listopad 2013 Autor Share Napisano 13 Listopad 2013 Witam! Poszukuję informacji na temat tej pieczęci: - jaki to herb- z jakiego jest okresu- kto był jej właścicielem - oraz wszystko inne fotografia została obrobiona i inicjały to M.T." za wszelkie informacje z góry serdeczne dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThomosPL Napisano 13 Listopad 2013 Autor Share Napisano 13 Listopad 2013 A to bok pieczęci- jeśli to w czymś pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThomosPL Napisano 15 Listopad 2013 Autor Share Napisano 15 Listopad 2013 Ta fotka może będzie lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korabkow Napisano 15 Listopad 2013 Share Napisano 15 Listopad 2013 Herb Jastrzębiec,pieczęć to 2 połowa XVIII wieku,herbowni na T przykładowo:Taczanowski,Tański,Tłokiński,Tłubicki,Trzebiński,Trzepieński,Turłaj,Tynicki,Tarnawiecki,Tłubiński,Trzeszewski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThomosPL Napisano 15 Listopad 2013 Autor Share Napisano 15 Listopad 2013 przed zamieszczeniem postu szukalem herbownych jastrzębca i nie znalazłem nikogo kto sygnował by się taką właśnie pieczęcią ( nie byłem do końca pewien czy to jastrzębiec ).Poszukam raz jeszcze tylko bardziej się przyłożę. Dziękuje bardzo i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThomosPL Napisano 15 Listopad 2013 Autor Share Napisano 15 Listopad 2013 Gdyby ktoś przypadkiem znalazł herbownego tej pieczęci byłbym bardzo wdzięczny. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThomosPL Napisano 16 Listopad 2013 Autor Share Napisano 16 Listopad 2013 przewertowałem wszystkie nazwiska herbownych na T" i nic:(wpisywałem w google M. T.... herbu jastrzębiec i nic. może jest jakiś inny sposób? Pomóżcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.