cezarx Napisano 23 Marzec 2004 Autor Napisano 23 Marzec 2004 Niedzielne wykopki Sezon czas zacząćwiec pomocy mi trzebaCO TO JEST >>>>????<<<<PZDR CEZARX
cezarx Napisano 23 Marzec 2004 Autor Napisano 23 Marzec 2004 Niedzielne wykopki Sezon czas zacząćwiec pomocy mi trzebaCO TO JEST >>>>????<<<<PZDR CEZARX
cezarx Napisano 23 Marzec 2004 Autor Napisano 23 Marzec 2004 i druga strona ...To na tyle więc pomagajcie
Gość Napisano 23 Marzec 2004 Napisano 23 Marzec 2004 Ekstra, ten ostatni nóż, to nóż okopowy, pierwsza wojna, niemiecki, ten medal ?? z królem i karetą przypomina mi Fryderyka Wilhelma, króla Prus (tego, co podbił Polskę).Pozdro
cezarx Napisano 23 Marzec 2004 Autor Napisano 23 Marzec 2004 I co to wszystko???Panowie .........i Panie
VRILL Napisano 25 Marzec 2004 Napisano 25 Marzec 2004 WitamGratulacje,nóż w świetnym stanie.Trafił mi się taki na niemieckich pozycjach,gdzie walczyło SS.Mój nie ma takiego jelca i niestety wygląda jak szczerbiec.Z tego co się dowiedziałem,jest to drugowojenny nóż szturmowy.
dago Napisano 25 Marzec 2004 Napisano 25 Marzec 2004 Mała nieścisłość :-)Fryderyk Wilhelm I był ojcem Fryderyka II (Karola Fryderyka) i to właśnie Fryderyk II był inicjatorem pierwszego rozbioru Polski w 1772 r. PozdrawiamPS. a na ostatniej monecie to nie Katarzyna II?
Pytanie
cezarx
Niedzielne wykopki
Sezon czas zacząć
wiec pomocy mi trzeba
CO TO JEST >>>>????<<<<
PZDR CEZARX
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.