Skocz do zawartości

C.SCOPE CS4MX-I

zedzik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam,

kolega kupił kilka dni temu ten wykrywacz. Zrobił to trochę a czuja" nie pytając się o zdanie nikogo bardziej doświadczonego. Jest to jego pierwsza wykrywka. Teraz siedzi nad nim, czyta instrukcję po niemiecku i angielsku i drapie się po głowie. Czy ktoś z użytkowników forum ma doświadczenia z tą marką, może z tym konkretnym modelem i mógłby się nimi podzielić? Czy to dobry sprzęt i do czego właściwie się nadaje (drobnica, militarka). Może ktoś przypadkiem ma instrukcję w języku polskim. Nie znalazłem na forum nic o tym konkretnym modelu. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.
Napisano
Sprzęt drobnicowy. Niezły, z podwójną dyskryminacją, jak np. Tesoro Tejon. Jedną ustawiasz sobie np. na żelazo a drugą nieco wyżej i przełączając się cyngielkiem identyfikujesz fanty. Grunt to dobre dostrojenie.

Pozdrawiam

VW
Napisano
Ok VanWorden to już coś. A czy ktoś na naszym forum ma ten model albo ma jakieś doświadczenia z nim? Wiadomo, że trzeba uczyć się na błędach, ale lepiej na cudzych niż na swoich. Panowie niemożliwe, żeby nikt z tym nie biegał :) Z filmików na portalu z filmami" wywnioskowałem tylko, że wszyscy biegają z GROUND na AUTO i SENS na 7-8 ale nie mogę doczytać nic o ustawieniach DISC 1 i DISC 2.
  • 4 months later...
Napisano
Zedzik,jak sie sprawuje ten Cs4mxi? Zadowolony kolega? Napisz cos o nim jakie wrazenia,ja planuje zmienic cs3mx na cs4 lub 5.Jestem zadowolony z cs3 jest szybki i bardzo dobrze czesze monetki ma 17khz super czuly. Na łąki i las uzywam teraz csR1 ale na zaorane pola tylko cs3mx

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie