Witam przesyłam małe zdjęcie, większego nie chce wgrywac mimo zmniejszania czarowania z jakością itp. Do rzeczy prosił bym o identyfikację blach czy mają coś wspólnego z samolotem? wykopałem je w ogromnym kraterze w lesie gdzie kiedyś jak powiadali starsi ludzie miał spaść samolot, jednak nikt dokładnie nic nie chce powiedzieć mówią że nie pamiętają, jedni mówią amerykański, drudzy radziecki, ktoś inny że niemiecki, a jeszcze inny że to nie w tym miejscu, posiadam zdjęcia lotnicze zrobione dzień po ofensywie radzieckiej, i na tym miejscu gdzie teraz obecnie jest ta dziura to na mapie z 27.03.1945 widać białą plame ok 0,5 cm na 0,5cm co do blach to mają ok 90 cm długości niektóre ciężkie niektóre mają nawet 130cm są zaokrąglone na kilku są dziury na innych nity. Znalazłem coś ala ruszta w piecu tyle że jest to zaokrąglone koloru czerwonego widać delikatne odpryski farby. W okolicy znalazłem coś bardzo dziwnego ok 150cm na 70cm stos kamieni polowych jakby ułożonych przez kogoś bo same się tak w środku dziury nie ułożyły były ułożone pod warstwą ok 40 cm ziemi, przerzucaliśmy je ale widać że są głęboko ułożone, bo ich nie ubywało. Prosił bym o identyfikację pozdrawiam. PS dodam że niedaleko lasu ustawione były flaki, oraz linia frontu z tego miejsca widać dokładnie zakłady produkujące w tamtym czasie benzynę obecne AZOTY.
Pytanie
fidelowsky
Witam przesyłam małe zdjęcie, większego nie chce wgrywac mimo zmniejszania czarowania z jakością itp.
Do rzeczy prosił bym o identyfikację blach czy mają coś wspólnego z samolotem? wykopałem je w ogromnym kraterze w lesie gdzie kiedyś jak powiadali starsi ludzie miał spaść samolot, jednak nikt dokładnie nic nie chce powiedzieć mówią że nie pamiętają, jedni mówią amerykański, drudzy radziecki, ktoś inny że niemiecki, a jeszcze inny że to nie w tym miejscu, posiadam zdjęcia lotnicze zrobione dzień po ofensywie radzieckiej, i na tym miejscu gdzie teraz obecnie jest ta dziura to na mapie z 27.03.1945 widać białą plame ok 0,5 cm na 0,5cm co do blach to mają ok 90 cm długości niektóre ciężkie niektóre mają nawet 130cm są zaokrąglone na kilku są dziury na innych nity. Znalazłem coś ala ruszta w piecu tyle że jest to zaokrąglone koloru czerwonego widać delikatne odpryski farby.
W okolicy znalazłem coś bardzo dziwnego ok 150cm na 70cm stos kamieni polowych jakby ułożonych przez kogoś bo same się tak w środku dziury nie ułożyły były ułożone pod warstwą ok 40 cm ziemi, przerzucaliśmy je ale widać że są głęboko ułożone, bo ich nie ubywało.
Prosił bym o identyfikację pozdrawiam.
PS dodam że niedaleko lasu ustawione były flaki, oraz linia frontu z tego miejsca widać dokładnie zakłady produkujące w tamtym czasie benzynę obecne AZOTY.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.