waciak Napisano 4 Listopad 2013 Autor Share Napisano 4 Listopad 2013 Witam ekspertów mam pytanie czy podnośniki popularnie określane jako kolejowe (kolumnowe)z tabliczką PFAFF poniżej data 1943 były na wyposażeniu pojazdów transporterów niemieckich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4sherman Napisano 4 Listopad 2013 Share Napisano 4 Listopad 2013 Jeden już kiedyś był na tym forum, nawet ze zdjęciem, ale teraz nie pomnę gdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waciak Napisano 5 Listopad 2013 Autor Share Napisano 5 Listopad 2013 dzięki ale taka odpowiedź nic mi nie rozjaśnia i nawet o krok mnie nie posuwa naprzód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 5 Listopad 2013 Share Napisano 5 Listopad 2013 Skorzystaj z wyszukiwarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferenc Szisz Napisano 5 Listopad 2013 Share Napisano 5 Listopad 2013 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferenc Szisz Napisano 5 Listopad 2013 Share Napisano 5 Listopad 2013 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hadiuka Napisano 5 Listopad 2013 Share Napisano 5 Listopad 2013 Zdjęcia dobre, ale co dalej... One niczego nie wyjaśniają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siko Napisano 6 Listopad 2013 Share Napisano 6 Listopad 2013 Tak jest do niemeckych pojazdow (Wehrmacht, SS) Dlia DIN 7356 jest to trojtonowka (do 3 ton) Do Opel Blitz, Steyr 1500A.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siko Napisano 6 Listopad 2013 Share Napisano 6 Listopad 2013 I ten na foto niejest kompletny (kompletnie originalny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.