Gość Napisano 23 Marzec 2004 Napisano 23 Marzec 2004 CZEŚCMOZE KTOŚ POSIADA TAKI SPRZĘT I CZY WARTO GO NABYC ZA 1690ZŁ ,JAK JEST Z ZASIĘGIEM,CZY DROBIAZGI TERZ WYBIERAPOZDRAWIAM.
Monti Napisano 23 Marzec 2004 Napisano 23 Marzec 2004 Co do drobiazgów to najlepsze sa małe sondy....
Raned Napisano 24 Marzec 2004 Napisano 24 Marzec 2004 W miarę dobry na militaria ale na drobiazgi nie polecam. Jest to wykrywacz statyczny, pracujący na progu" i sygnały drobnych przedmiotów jest dość trudno wychwycić.
Gość Napisano 25 Marzec 2004 Napisano 25 Marzec 2004 Zobacz sobie cene http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3087090196&category=14955 za tak stary sprzet prawie 1700 zl to duuuuuuuza przesada
past Napisano 25 Marzec 2004 Napisano 25 Marzec 2004 też napalałem się na sprzęt na ebay , koszty dodatkowo około 150-200 pln , i ciżżko cośponiżej 100 usd kupić ,do tego nie wiadomo co będzie na cle , jak ktoś ma rodzinę w usa to niezły business - co widać na allegro.
Gość Napisano 25 Marzec 2004 Napisano 25 Marzec 2004 po raz tak jak ktos napisal ciezko cos kupic ponizej 100 usd jesli sprawne nawet takie stare ( wezcie sie zarejestrujcie i dodajcie ta aukcje do obserwowanych to zobaczycie koncowa cene za jaka pojdzie a naprawde warto bo zazwyczaj w ostatnich minutach cena sie z mienia nawet x 3 )co do cla to na uzywany sprzet jesli ewidentnie nosi slady uztkowania nikt ci cla nie przywali sprawdzone parokrotnie i paka zawsze miala zielona tasme kontroli celnej a nigdy nei zaplacilem grosza :)
Gość Napisano 25 Marzec 2004 Napisano 25 Marzec 2004 a osobie zaczynajacej watek raczej a nawet napewno chodzilo o nowy model 3900 Pro SL ktory ma niewiele wsponego z poprzednikiem z przed co najmniej 10 lat(przynajmniej wizualnie)bo cena 1690 to cena zakupu u dystrybutora w pl z gwarancja druga sprawa to kupuwanie na ebay ma tez swoje minusy po raz nie dostajemy gwarancji na wykrywke po dwa nie wiadomo do konca czego po danym egzemplarzu mozemy sie spodziewac (dopiero wychodzi w praniu ) mozna trafic super a mozna tez sie wtopic (zalezy od farta ) jak juz ktos ma jeden wykrywacz i chce drugi to mozna probowac bo przeciez zawsze sa ludzie w pl ktorzy pomoge profesjonalnie naprawic tylko jak komus sie spieszy bo sezon juz to bedzie zgrzyt ze kupil a nie moze biegac bo mu sonda lekko wariuje albo cos w podobnym klimacie ale tak to spoko :):)doliczcie tez oplaty za pake po usa za wykrywke beda sobie krzyczec 15-20 usd jesli ma kupujacy czek wyslac to dochodzi nastepne 6usd (przy kowcie okolo 340usd)i potem paka do pl morska kolo 10 usd samolot szybko (2 tygodnie a i tak leci do de lub francji a potem samochodem do pl ) okolo 25-30 usd ,samolot bardzo bardzo szybko czas do 5 dni kolo 40 usd wsio trzeba zliczac przy drogich wykrywakach procentowo sie bardziej oplaca kupowac przy tanich bardzo tanich koszty zerzra roznice naprawde sie tanich nie oplacai naprawde polecam sledzic ceny koncowe aukcji a nie cene ktora jest w czasie licytacji (tam sie nikt nie wychyla wszyscy bija na koncu a jak jest cos dobrego z nowych aukcji z opcja kup teraz to nieraz nawet tego nie zauwazycie bo znika po 10-30 minutach i to jest najlepsza forma zakupu i najtansza sledzenie i szukanie okazji tylko bardzo zniechecajaca bo nieraz i 2 tygodnie nic ciekawego nie widac eaby to ebay raz za 200usd do kupienia bylo a raz za 2 dni za 400 usd i tez sie sprzedalo ten serwis aukcyjny nie ma zadnego przloznia na nasze ubogie allegro jak rowniez zwyczaje kupujacych i sprzedajcych sa zgola inne
Raned Napisano 25 Marzec 2004 Napisano 25 Marzec 2004 Słabo śledzicie nasze rodzime Allegro, gdzie parę dni temu za 990 zł poszedł rewelacyjny White's 5900 Di Pro SL w ładnym stanie warty 3 razy więcej. Ja nie kupiłem bo akurat nie miałem środków i byłem na poszukiwaniach.
Gość Napisano 25 Marzec 2004 Napisano 25 Marzec 2004 oczywisice ze sledzimy ale osoba sprzedajacego nie wzbudzla przynajmniej dla mnie zaufania a jechac bylo bydosc daleko zreszta gosc jakos nie afiszowal sie skad jestmoze zle oceniem jesli tak to bardzo przepraszam ta osoba bo niby opis byl ok ale te tylko 3 kometarze to jak dla mnie za malo zeby kupic w ciemno ktos kto go kupil bedzie napewno szczesliwym posiadaczem jesli wsio ok i transakcja za ta kwote dojdzie do skutku
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.