Gość Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 Poniewaz caly czas prubuje jakos zmiekczyc skore ladownic i na razie nic mi nie wychodzi zastanawiam sie czy nie mozna by tego wrzucic do pralki i normalie wyprac tak ok na 40 C. Co o tym sadzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polzin Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 Moje doświadczenia ze skórą ładownic są dość marne dysponuję kilkoma ładownicami i wszystkie po moczeniu w wodzie nasączałem roztworem lanoliny w benzynie. Efekt po 2 tygodniach nasącznia 1/3 oczekiwań - może mam za wysokie wymagania?Ma ktoś lepszy pomysł na tak grubą skórę - z cienką idzie łatwo..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rjm01 Napisano 24 Marzec 2004 Share Napisano 24 Marzec 2004 spróbuj nasączyć denaturatem powinno zmiekczyć. jedynie może być problem z kolorem bo brązowa skóra może zciemnieć czarnej nie powinno ruszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 Poniewaz caly czas prubuje jakos zmiekczyc skore ladownic i na razie nic mi nie wychodzi zastanawiam sie czy nie mozna by tego wrzucic do pralki i normalie wyprac tak ok na 40 C. Co o tym sadzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.