Gość Napisano 23 Marzec 2004 Napisano 23 Marzec 2004 Poniewaz caly czas prubuje jakos zmiekczyc skore ladownic i na razie nic mi nie wychodzi zastanawiam sie czy nie mozna by tego wrzucic do pralki i normalie wyprac tak ok na 40 C. Co o tym sadzicie?
polzin Napisano 23 Marzec 2004 Napisano 23 Marzec 2004 Moje doświadczenia ze skórą ładownic są dość marne dysponuję kilkoma ładownicami i wszystkie po moczeniu w wodzie nasączałem roztworem lanoliny w benzynie. Efekt po 2 tygodniach nasącznia 1/3 oczekiwań - może mam za wysokie wymagania?Ma ktoś lepszy pomysł na tak grubą skórę - z cienką idzie łatwo.....
rjm01 Napisano 24 Marzec 2004 Napisano 24 Marzec 2004 spróbuj nasączyć denaturatem powinno zmiekczyć. jedynie może być problem z kolorem bo brązowa skóra może zciemnieć czarnej nie powinno ruszyć.
Gość Napisano 23 Marzec 2004 Napisano 23 Marzec 2004 Poniewaz caly czas prubuje jakos zmiekczyc skore ladownic i na razie nic mi nie wychodzi zastanawiam sie czy nie mozna by tego wrzucic do pralki i normalie wyprac tak ok na 40 C. Co o tym sadzicie?
Pytanie
Gość
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.