pzkpf129 Napisano 26 Październik 2013 Autor Share Napisano 26 Październik 2013 Witam , mam pytanie jak mogę usunąć tą rdzę z góry menażki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Październik 2013 Share Napisano 26 Październik 2013 Wstaw foty w formacie jpg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pzkpf129 Napisano 27 Październik 2013 Autor Share Napisano 27 Październik 2013 W końcu !!!!!! Wczoraj też zmieniałem na .jpg i nic a teraz w końcu się udało . Przepraszam za problemy , ale za to w końcu jest foto . :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pzkpf129 Napisano 27 Październik 2013 Autor Share Napisano 27 Październik 2013 Foto 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pzkpf129 Napisano 27 Listopad 2013 Autor Share Napisano 27 Listopad 2013 Chciałbym aby jak najwięcej farby zostało , nie wiem jak się do tego zabrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.D81 Napisano 27 Listopad 2013 Share Napisano 27 Listopad 2013 Niewielkie ognisko rdzawego nalotu, więc mysle, ze spróbuj WD40 i szczotką z grubym włosiem, ewentualnie delikatnie szczotka mosiężną....Ja w ten sposób bardzo ładnie zlikwidowałem ogniska rdzy na puszce od maski p-gaz z zachowana duza iloscia farby...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pzkpf129 Napisano 27 Listopad 2013 Autor Share Napisano 27 Listopad 2013 Najpier WD40 czy najpierw szczotką ? Z góry b. dziękuję : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.D81 Napisano 27 Listopad 2013 Share Napisano 27 Listopad 2013 Najpierw WD40, jak rdzo troche tym nasiąknie trzyj szczotką....taka małą ryżową...często sa dostępne w sklepach matalowych" wraz z zestawem szczotek drucianych, mosiężnych itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pzkpf129 Napisano 27 Listopad 2013 Autor Share Napisano 27 Listopad 2013 Wilekie dzięki za pomoc ! Mam puchę którą też tak wyczyszczę , na niej też dużo farby, pucha luftschutzu . :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.