arbeiter Napisano 25 Październik 2013 Autor Share Napisano 25 Październik 2013 Średnica 25 mm.Waga 14 gr.Ok 4 mm grubości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbeiter Napisano 25 Październik 2013 Autor Share Napisano 25 Październik 2013 Materiał chyba brąz, nie chcę drapać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbeiter Napisano 25 Październik 2013 Autor Share Napisano 25 Październik 2013 Szczególnie interesuje mnie datowanie tej znajdki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo.wpl Napisano 25 Październik 2013 Share Napisano 25 Październik 2013 oj chyba srebro i może poszukaj w greckich :)szukałem i jakoś nic ale kiedyś widziałem na pewno pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbeiter Napisano 26 Październik 2013 Autor Share Napisano 26 Październik 2013 Naprawdę szukam ale nic nie mogę trafić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 27 Październik 2013 Share Napisano 27 Październik 2013 mi osobiście to nie do końca to pasuje do klasycznego wizerunku monety antycznej...może raczej jakiś żeton ?? choć oczywiście mogę być w błędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbeiter Napisano 13 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2014 Ponawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbeiter Napisano 14 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2014 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.