Piastek Napisano 14 Październik 2013 Autor Napisano 14 Październik 2013 Witam, znalazłem dziwny odłamek i nie wiem od czego jest. Prosiłbym o identyfikacje
Piastek Napisano 14 Październik 2013 Autor Napisano 14 Październik 2013 Wstawiam go tu przez to że posiada takie przegrody
Ave Danzig Napisano 14 Październik 2013 Napisano 14 Październik 2013 Prawdopodobnie był to korpus jakiegoś urządzenia, materiał to bodajże cynk a prowadnice stalowe, trafiały się takie na wyspie...
Piastek Napisano 14 Październik 2013 Autor Napisano 14 Październik 2013 znalezione między odłamkami szrapnela i innych pocisków
Piastek Napisano 30 Styczeń 2014 Autor Napisano 30 Styczeń 2014 heh, zaskoczyło mnie to, na jesieni znalazłem te odłamki całe w rdzy jeden odczyściłem a drugi został, dzisiaj obstukuje tego drugiego i pojawiają się kulki szrapnelowe..To znaczy, że to szrapnel czy po prostu jakoś uległy złączeniu w glebie przez tyle lat ?
Piastek Napisano 29 Styczeń 2014 Autor Napisano 29 Styczeń 2014 Dałoby się coś więcej powiedzieć ? Znalazłem jeszcze taki odłamek jutro dam zdjęcie, może coś więcej widać.
Pytanie
Piastek
Witam, znalazłem dziwny odłamek i nie wiem od czego jest.
Prosiłbym o identyfikacje
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.