szwejk4 Napisano 7 Październik 2013 Autor Napisano 7 Październik 2013 Może ktoś z kolegów spotkał coś podobnego tarcza wydaje się być srebrna środek chyba miedziany złocony wymiary to 9cm na 7cm.
szwejk4 Napisano 9 Październik 2013 Autor Napisano 9 Październik 2013 No to widzę koledzy lekko nie będzie z id.
kopijnik2 Napisano 9 Październik 2013 Napisano 9 Październik 2013 herbnie polski--------------prawdopodobnie godłem herbu - jest starszy herb"udostojniony trzema półliliami i trzema aretkami"kolor pola - czerwony
kopijnik2 Napisano 9 Październik 2013 Napisano 9 Październik 2013 pierwotna forma to:podział pola -Skraj, bordiura bordiure Bordüre border" - złota, pole czerwone
szwejk4 Napisano 10 Październik 2013 Autor Napisano 10 Październik 2013 Tak sobie szukałem no i znalazłem ten najbardziej podobny.
szwejk4 Napisano 7 Październik 2013 Autor Napisano 7 Październik 2013 Może ktoś z kolegów spotkał coś podobnego tarcza wydaje się być srebrna środek chyba miedziany złocony wymiary to 9cm na 7cm.
szwejk4 Napisano 7 Październik 2013 Autor Napisano 7 Październik 2013 Druga strona dziwne są te śruby i widać uszko u góry pewnie na czymś wisiało.
szwejk4 Napisano 9 Październik 2013 Autor Napisano 9 Październik 2013 Może masz jakiś link poczytal bym troche o tym bo nie widać bo w środku raczej nic nie było.
Pytanie
szwejk4
Może ktoś z kolegów spotkał coś podobnego tarcza wydaje się być srebrna środek chyba miedziany złocony wymiary to 9cm na 7cm.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.