Kamiennik Napisano 6 Październik 2013 Autor Napisano 6 Październik 2013 Tym razem opowieść Czarnego Romana o działach sztuki, które można znaleźć na polach:http://powiatlwowecki.info/index.php/artykuly-z-podzialem-na-kategorie/wiadomosciz-regionu/703-homo-erectus-tu-byl-sztuka
alex_2013 Napisano 8 Październik 2013 Napisano 8 Październik 2013 Heh mam nadzieje, ze autor na foto 5,6 nie mysli powaznie ze to figurka ludzka z krzemienia...
bassista Napisano 8 Październik 2013 Napisano 8 Październik 2013 Ja wiem, ze jest 7 rano i moge ciezko myslec, wczoraj w nocy wrocilem z kopania i malo spalem... Wystarczy spojrzeć na ekran komputera lub smartfona, pełno tam znaków i piktogramów z piaskownicy Homo erectusa. Znaków czytelnych nawet dla innych i obcych cywilizacji. Naciskając ikonę z dwoma kropkami poziomo i łuczkiem poniżej, nie zastanawiamy się, kto narysował je pierwszy?"Gdzie jest ta ikonka? Nie kminie?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.