Listopadowy Napisano 4 Październik 2013 Autor Napisano 4 Październik 2013 V I R ? Nie wiem w jakiej kolejności:( Proszę o identyfikację.
System98 Napisano 4 Październik 2013 Napisano 4 Październik 2013 Monogram ten oznacza VIR" i byl umocowany kiedys na naramiennikach druzyny - 1. Garde-Dragoner-Regiment Königin Viktoria von EnglandNa stronie znanego handlarza z Hamburga jest oferowany plaszcz ktory nosi takie nakladki.http://wiki-de.genealogy.net/G_DR_1w Rubryce Uniformen" pisza :Naramienniki: od 16.1.1890 czerwone usytuowane pod korona inicjaly VIR" krolowej Victorii z Anglii i IrlandiiPzdr
Listopadowy Napisano 4 Październik 2013 Autor Napisano 4 Październik 2013 Nie spodziewałem się tutaj identyfikacji. A jednak są mocne głowy:) Dziękuję Ci bardzo serdecznie!!!!!!!Na stronie znanego handlarza z Hamburga jest oferowany plaszcz ktory nosi takie nakladki" - jeśli to nie tajemnica, poprosiłbym o link. Jeśli nie, to i tak dziękuję za identyfikację!
System98 Napisano 4 Październik 2013 Napisano 4 Październik 2013 Nie ma sprawy :-)Masz wiadomosc, linkow handlarzy nie bede zamieszczal.Pzdr
Listopadowy Napisano 4 Październik 2013 Autor Napisano 4 Październik 2013 Dziękuję za link i wiadomość. Zamieszczam jedno zdjęcie dla potomnych jak kiedyś ktoś trafi podobną rzecz. Ale w Polsce to chyba nie częste znalezisko.
Pytanie
Listopadowy
V I R ? Nie wiem w jakiej kolejności:( Proszę o identyfikację.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.