spid3r Napisano 4 Październik 2013 Autor Share Napisano 4 Październik 2013 Witam, poszukuje wyjaśnienia skrótu Fr na mapie. Niestety nie jestem w stanie stwierdzić co to za mapa bo mam tylko jej wycinek. Skrót ten jest w bliskiej odległości od znaku koperty ale nie ma mowy o żadnej poczcie bo to wiocha była od zawsze i szczere pola ze stodoła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 4 Październik 2013 Share Napisano 4 Październik 2013 Zdjęcie może wkleisz tego kawałka. Jaka to mapa? Marsa czy Engelsa?Pomóż nam to my pomożemy Tobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spid3r Napisano 4 Październik 2013 Autor Share Napisano 4 Październik 2013 nie mam jej przy sobie. Wieczorem postaram się coś ułatwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spid3r Napisano 6 Październik 2013 Autor Share Napisano 6 Październik 2013 sorka, że tak późno :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyno74 Napisano 6 Październik 2013 Share Napisano 6 Październik 2013 witam na mapach oznaczenie samo fr nie znalazłem ale fbr to fabryka tyle mogę ci doradzić pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ten pan Napisano 6 Październik 2013 Share Napisano 6 Październik 2013 To jest jakiś przedrostek do nazwy miejscowości, wyróżniający dane miejsce, przysiółek. Może to jakaś Wola ...." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mycha.. Napisano 6 Październik 2013 Share Napisano 6 Październik 2013 Las, leśnictwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spid3r Napisano 11 Październik 2013 Autor Share Napisano 11 Październik 2013 występuje w kilku miejscach i w żadnym nie pozostaje w bliskim zapisie z nazwą miejscowości. Fabryka raczej też odpada, teren leśno rolny od zawsze, bez śladów na miejscu czegokolwiek związanego z budynkami lub pochodnymi produkcji.:(Tylko na tej mapie takie coś znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ten pan Napisano 12 Październik 2013 Share Napisano 12 Październik 2013 Fabryka to Fbr.To musi mieć związek z nazwą miejscowości, o czym świadczy położona obok kopertka, oznaczająca miejscowość z pocztą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.