hali11 Napisano 2 Październik 2013 Autor Napisano 2 Październik 2013 Części motocyklowe to nie moja działka ale będąc dzisiaj w odwiedzinach na złomie zakupiłem felgę widoczną na zdjęciach .Z jakiego motoru pochodzi to kółko ?
hali11 Napisano 2 Październik 2013 Autor Napisano 2 Październik 2013 Części motocyklowe to nie moja działka ale będąc dzisiaj w odwiedzinach na złomie zakupiłem felgę widoczną na zdjęciach .Z jakiego motoru pochodzi to kółko ?
Hansdekawka Napisano 2 Październik 2013 Napisano 2 Październik 2013 Nie felga, tylko koło,nie z motocykla , tylko od motocykla,nie sprawdzaj, to koło tylne od WFM-ki.
hali11 Napisano 2 Październik 2013 Autor Napisano 2 Październik 2013 Hansdekawka dzięki za identyfikację pisowni polskiej . Ale na tym forum chodzi o dzielenie się swoją wiedzą w identyfikacji przedmiotu a nie głupie wpisy . Jakbym chciał zweryfikować moją pisownie to napisałby coś na forum ortograficznym ( Wiem że licznik idzie do góry ale ? ) dzięki Nauczycielu
Pytanie
hali11
Części motocyklowe to nie moja działka ale będąc dzisiaj w odwiedzinach na złomie zakupiłem felgę widoczną na zdjęciach .
Z jakiego motoru pochodzi to kółko ?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.