WŁADCA POLMOSÓW Napisano 2 Październik 2013 Autor Share Napisano 2 Październik 2013 Poznam osoby z Lubina chętne na wspólne wypady w teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 2 Październik 2013 Share Napisano 2 Październik 2013 Trochę nas tu jest ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WŁADCA POLMOSÓW Napisano 2 Październik 2013 Autor Share Napisano 2 Październik 2013 Świetnie że trochę was tu jest-;)Może ktoś z tego trochę chciałby połazić za monetkami, fajnie jakby był zmotoryzowany(ja działam jako jednostka spieszona)mogę użyczyć piszczałki-;Pozdrawiam pasjonatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 6 Październik 2013 Share Napisano 6 Październik 2013 No będzie można coś się uagdać w jakiś dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojec Napisano 8 Październik 2013 Share Napisano 8 Październik 2013 Będzie OK ,jeśli nie posiadasz czarnej Nubiry WWT----. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WŁADCA POLMOSÓW Napisano 8 Październik 2013 Autor Share Napisano 8 Październik 2013 Nie posiadam takowego auta-ani żadnego innego,Również na nikogo nie poluje.Tak jak wyżej napisałem-poznam ludzi z pasją na wspólne wypady.Widzę że łatwe to raczej nie będzie-:)Biorąc pod uwagę że wojna skończyła się jakiś czas temu,zatem partyzanci mogą już się zacząć ujawniać-:)-:)-:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WŁADCA POLMOSÓW Napisano 9 Październik 2013 Autor Share Napisano 9 Październik 2013 Proszę szanownego pana moderatora by zawiesił na moim poście kłódkęJak mawiał znajomy rolnik ze wsi za lasem-nie kop pan się z koniem,bo koń ma podkowy-więc ja się z koniem kopać nie zamierzam.Pozdrawiam wszystkich Wielmożnych poszukiwaczy z miasta lubina-życzę samych super fantów.P.s Wszyskim pozostałym w tym pięknym kraju- poszukiwaczą-odkrywcą-pasjonatą-życzę wspaniałych odkryć.trzymajta się ludziska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.