wisnial Napisano 30 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2013 ostatnio znalazłem tą monetę próbowałem szukać jednak nic podobnego nie znalazłem moneta jest w świetnym stanie i bardzo cieszy :D dlatego prosiłbym was o informacje ewentualnie linki z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisnial Napisano 30 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2013 niestety zdjęcia robione telefonem i nie odwzorowują realnego stanu monety :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 30 Wrzesień 2013 Share Napisano 30 Wrzesień 2013 :)http://www.google.pl/search?q=styria+coins%2B1637&espvd=210&es_sm=93&um=1&ie=UTF-8&hl=pl&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=R-JJUs3wO4-qhQenloBAi reszta należy do ciebie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisnial Napisano 1 Październik 2013 Autor Share Napisano 1 Październik 2013 wielkie dzięki ;) znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.