Oskar_kg Napisano 29 Wrzesień 2013 Autor Napisano 29 Wrzesień 2013 Witam !! jestem nowy na forum.To mój pierwszy post.Nie wiem czy pisze we właściwym dziale, ale chciałbym się dowiedzieć ile jest warty... Próba 925 z tyłu jest napisane.Nie zarejestrowałem się tylko żeby sprawdzić wartość.Po filmikach z youtube nakręciłem się na zbieranie wykrywaczem.Jeszcze nie mam ale już z kolegą pierwsza misja była.
kamil.gt Napisano 14 Październik 2013 Napisano 14 Październik 2013 jeżeli chodzi ci o wartość zgłoś się do jubilera na wycenę ,niema na nim żadnej daty? szkoda go sprzedawać za grosze jak jest ze złota i ma troche latek tylko warto się najpierw dowiedzieć czy to nie fals z mosiądzu
krzysiek9559 Napisano 14 Październik 2013 Napisano 14 Październik 2013 To jest sygnet ze srebra jak próba 925, a srebro w złomie nie ma dużej wartości. Jak to pamiątka to zachowaj dla potomnych
krzysiek9559 Napisano 14 Październik 2013 Napisano 14 Październik 2013 To co wiem to był wystawiony na allegro, pozatym pierścień zaślubin był wykonany z platyny a ten to tylko jakiś pamiątkowy wydany na jakąś okoliczność związaną z rocznicami ` Zaślubiny z morzem`. Nawiasem mówiąc ktoś na allegro go opisał że znaleziony niby u dziadka gdzieś na strychu, sugestie aby tylko podnieść jego wartość.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.