Aman Napisano 27 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2013 Witam, szukam ludzi do wspólnych wypadów w okolice Lubania, Lwówka Śląskiego, Zgorzelca,Bolesławca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aman Napisano 7 Październik 2013 Autor Share Napisano 7 Październik 2013 spokojnie nie wszyscy naraz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stonson Napisano 9 Październik 2013 Share Napisano 9 Październik 2013 cześć a skąd jesteś ja troszkę latam wokół Lubania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik24 Napisano 21 Październik 2013 Share Napisano 21 Październik 2013 Czesć może wspólny wypadzik eksploruje troche Lubań i okolice napisz .. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daffim Napisano 8 Kwiecień 2014 Share Napisano 8 Kwiecień 2014 odgrzewam temat.Jest ktoś jeszcze chętny na wyjazd w okolice Lubania?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 9 Kwiecień 2014 Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Czołgiem -ja ze Zgorzelca-można sie kiedys zgadac.Parenascie lat juz kopie-ale zawsze jakas nowa znajomosc moze zaowocowac...a ty z jakiego rejonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daffim Napisano 9 Kwiecień 2014 Share Napisano 9 Kwiecień 2014 kawałek obok Legnicy.Jak będzie jakaś propozycja to pisz na priv.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lz29937 Napisano 13 Kwiecień 2014 Share Napisano 13 Kwiecień 2014 witam i ja. również latam w tych okolicach to znaczy Lubań, Lwówek, Bolesławiec. pisał bym się na jakiś wypadzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwypp8 Napisano 26 Sierpień 2014 Share Napisano 26 Sierpień 2014 Witajcie ja również latam z wykrywka i zawsze mogli byśmy wspólny wypadzik zorganizowac pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.