zbieracz14 Napisano 23 Wrzesień 2013 Autor Napisano 23 Wrzesień 2013 wtrafiły mi sie takie szczątki dno krutsze od pokrywy ,3 osłony pocisków i spro rużnych klamerek, podejrzewam ze reszta była wiklinowa, ale nie wiem dokładnie do jakich to pocisków.
zbieracz14 Napisano 23 Wrzesień 2013 Autor Napisano 23 Wrzesień 2013 wtrafiły mi sie takie szczątki dno krutsze od pokrywy ,3 osłony pocisków i spro rużnych klamerek, podejrzewam ze reszta była wiklinowa, ale nie wiem dokładnie do jakich to pocisków.
zbieracz14 Napisano 23 Wrzesień 2013 Autor Napisano 23 Wrzesień 2013 dno w niezłym stanie niestety góera sie rozlatuje
Kobieras39 Napisano 23 Wrzesień 2013 Napisano 23 Wrzesień 2013 http://pl.wikipedia.org/wiki/7,7_cm_FK_96_n.A.wiklina dotego
Pytanie
zbieracz14
wtrafiły mi sie takie szczątki dno krutsze od pokrywy ,3 osłony pocisków i spro rużnych klamerek, podejrzewam ze reszta była wiklinowa, ale nie wiem dokładnie do jakich to pocisków.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.