Niemen Napisano 22 Wrzesień 2013 Autor Napisano 22 Wrzesień 2013 Witam. Co to za klamra? Znaleziona razem z pruską klamrą na wsi. Wymiary 8,5 cm x 6,5 cm. Oprócz małego znaczka na zaczepie klamra nie posiada innych sygnatur.
Zwłoka Napisano 22 Wrzesień 2013 Napisano 22 Wrzesień 2013 a umiesz opisać co jest na tym znaczku"stemplu ? bo ja też nie widzę na tym zdjeciu.Klamra cywilna,ale bardzo ładna,ma swój klimat.Piękna
Niemen Napisano 22 Wrzesień 2013 Autor Napisano 22 Wrzesień 2013 Ten znaczek to taka jakby mała tarczka z jakimś bliżej nieokreślonym wzorkiem(nawet po lupą nie widać, bo jest przytarty).
Zwłoka Napisano 22 Wrzesień 2013 Napisano 22 Wrzesień 2013 Ja bym poszedł,tropem tego znaczka",jeśli chcesz np.mniej a wiecej ja wydatować.Myśle,że szlachecka,czy ja dobrze widzę... na niej są resztki srebrzeń ???
Zwłoka Napisano 22 Wrzesień 2013 Napisano 22 Wrzesień 2013 za motywem kwiatowym czyt.zdobieniami na niej też można pójść...
Niemen Napisano 23 Wrzesień 2013 Autor Napisano 23 Wrzesień 2013 Tak, są resztki srebrzeń. Postaram się jakoś rozszyfrować ten znaczek.
Niemen Napisano 22 Wrzesień 2013 Autor Napisano 22 Wrzesień 2013 Witam. Co to za klamra? Znaleziona razem z pruską klamrą na wsi. Wymiary 8,5 cm x 6,5 cm. Oprócz małego znaczka na zaczepie klamra nie posiada innych sygnatur.
Pytanie
Niemen
Witam. Co to za klamra? Znaleziona razem z pruską klamrą na wsi. Wymiary 8,5 cm x 6,5 cm. Oprócz małego znaczka na zaczepie klamra nie posiada innych sygnatur.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.