leśniczy Napisano 18 Wrzesień 2013 Autor Napisano 18 Wrzesień 2013 Witam szanownych kolegów. Znalazłem taką metalową rurkę. Długość 25,3cm średnica 3,3cm. W środku pusta, z jednej strony przy końcu znajduje się coś jakby plastikowa zaślepka z dziurką na środku i czterema otworami przy krawędziach.
leśniczy Napisano 18 Wrzesień 2013 Autor Napisano 18 Wrzesień 2013 Witam szanownych kolegów. Znalazłem taką metalową rurkę. Długość 25,3cm średnica 3,3cm. W środku pusta, z jednej strony przy końcu znajduje się coś jakby plastikowa zaślepka z dziurką na środku i czterema otworami przy krawędziach.
leśniczy Napisano 19 Wrzesień 2013 Autor Napisano 19 Wrzesień 2013 Dodam ,że znalazłem ogólnie takie dwie w miejscu intensywnych walk. Pierwsza była wbita pionowo w ziemię druga znaleziona innym razem leżał poprostu zasypana
Pytanie
leśniczy
Witam szanownych kolegów. Znalazłem taką metalową rurkę. Długość 25,3cm średnica 3,3cm. W środku pusta, z jednej strony przy końcu znajduje się coś jakby plastikowa zaślepka z dziurką na środku i czterema otworami przy krawędziach.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.