Tradytor Napisano 4 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2013 Witam proszę o informację na temat tej monetki.Materiał srebro nie czyściłem opłukałem tylko wodą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 4 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2013 Druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lang80 Napisano 4 Wrzesień 2013 Share Napisano 4 Wrzesień 2013 Witam, wg mnie to rzymski denar, chyba Faustyna Młodsza, na rewersie umieszczony wizerunek wenus, pochodzi z II wieku n.e. Mogę się mylić, najlepiej poszukaj pod hasłem faustina denarius" Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirrudi13 Napisano 31 Grudzień 2013 Share Napisano 31 Grudzień 2013 ja tutja widze braz a nie srebro lub nawet liche srebro ;) co do pochodzenia nie daje rady zlokalizowac ale napewno dla mnie to nie denar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.