morfeusz27 Napisano 8 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2013 rev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 8 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2013 dzięki Panowie za komentarze. Miejscówka faktycznie piaskowa, jak reszta moich pozostałych. Dzięki znajomości z rolnikami mam na nie monopol :) Właśnie żona podała obiad, a po nim w pole :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 10 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2013 godzinka chodzenia w niedzielę i odpadłem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 10 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2013 takie lubię, pierwszy mój grosz koronny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 10 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2013 ładna duża moneta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 10 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2013 Jestem u znajomego, piwko, kawa, potem poszliśmy na strych i patrzę a tam takie cusik, kumpel mówi jak chcesz to bierz go free :) Bez pytania szybko do bagażnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 10 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2013 10 minut i wstępny efekt - Gustav Becker, bicia na mechanizmie, tyle obudowy. Chyba pęknięta sprężyna, ale i tak cieszy, tym bardziej uratowany przed zniszczeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 10 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2013 a tu moje trzy perełki w komplecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.