Kilka miesięcy temu na strychu w skrzynce amunicyjnej znalazłem prawdopodobnie jedną z tych trzech końcówek. Szukając info. w internecie nic nie znalazłem na temat takiej konstrukcji miotacza.I o dziwo ogladając powtórkę Czterech Pancernych zobaczyłem broń do której mogła by ta część pasować.Proszę o pomoc co to za broń jakiej konstrukcji wojenna czy powojenna może poprostu produkcja radziecka jak wiadomo w tym filmie biegali z kałachami. Proszę o podanie linka do stony lub inne informacje. W załączeniu kadry z filmu obrona śluzy
Pytanie
denzo
Kilka miesięcy temu na strychu w skrzynce amunicyjnej znalazłem prawdopodobnie jedną z tych trzech końcówek.
Szukając info. w internecie nic nie znalazłem na temat takiej konstrukcji miotacza.I o dziwo ogladając powtórkę Czterech Pancernych zobaczyłem broń do której mogła by ta część pasować.Proszę o pomoc co to za broń jakiej konstrukcji wojenna czy powojenna może poprostu produkcja radziecka jak wiadomo w tym filmie biegali z kałachami.
Proszę o podanie linka do stony lub inne informacje.
W załączeniu kadry z filmu obrona śluzy
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.