fanatyk_detektorysta Napisano 21 Sierpień 2013 Autor Napisano 21 Sierpień 2013 Witam Zamówiłem Garrett'a Ace 150 na raty w sklepie Viking. Złożyłem wniosek i mam czekać 24h na telefon od konsultanta, a złożyłem go koło godziny trzynastej dnia dzisiejszego. O tym że najpierw mam złożyć wniosek dowiedziałem się meilem od Viking'a ponieważ wcześniej czytałem trzy różne wersje Krok po kroku" zakupu na raty w sklepach Żagiel i Sandnater Consumer i pisało w nich że pierwszym krokiem jest wpłacenie wpłaty własnej i napisanie do Vikinga po czym oni mi coś przedstawią. Trochę się zestresowałem ponieważ dziś dostałem meila a w nim takie zdanie: Nasz konsultant po otrzymaniu potwierdzenia rezerwacji towaru przez sklep..." Zestresowałem się tym że sklep czeka na potwierdzenie rezerwacji towaru. I w związku z tym mam pytanie: Czy tym potwierdzeniem rezerwacji jest wpłacenie wpłaty własnej na konto Viking'a? Prosiłbym jeszcze o to by użytkownicy którzy niedawno kupowali sprzęt w Viking'u opisali mi krok po kroku jak to u nich było z tym zakupem na raty. Z góry dziękuję i przepraszam za ten bełkot, brak interpunkcji i wiele powtórzeń, ale pisałem ten post po 23, a po tej godzinie już ledwo myślę.
fidzir Napisano 22 Sierpień 2013 Napisano 22 Sierpień 2013 dzwoń pod numer vikinga 22 829-84-80 tam ci wszystko wyjasnia...
gral Napisano 22 Sierpień 2013 Napisano 22 Sierpień 2013 Spokojnie.Tak wygląda procedura,bank który udziela kredytu,po wstępnej akceptacji wniosku,rezerwuje towar w sklepie.Po sfinalizowaniu umowy (może to trwać kilka dni)bank przelewa kasę na konto sklepu a sklep wysyła towar.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.