Skocz do zawartości

Moto Weteran Bazar-wrzesień 2013

RESTY

Rekomendowane odpowiedzi

Wrześniowa edycja Moto Weteran Bazaru tym razem w dniach 7-8 września(sobota - niedziela)
Tradycyjnie na stadionie START w Łodzi przy ulicy Teresy 56-58.
Jak zwykle jest to okazja do spotkań i integracji :)

Wybiera się ktoś z forum?

Kolego Jakubz tak dla wprowadzenia MWB odbywa sie 4 razy w roku z tym że edycja zimowa jest częściowo pod dachem i w innym miejscu. Poza różnymi rzeczami z motoryzacji znajdziesz tam też militaria i inne przedmioty kolekcjonerskie ale przede wszystkim najważniejszy jest klimat tej imprezy , możesz tam spotkać ludzi z całego kraju ale i z zagranicy.
Dla tego łódzki bazar stał się okazją do spotkań w realu m.in. kolegów z forum :)

• 2 weeks later...
Witam
Jak oceniacie tegoroczne MWB? Dla mnie lipa, jestem rozczarowany,myślałem , że giełda będzie bogatsza w militaria, to co pisali w folderach o 50 stoiskach z militariami to jakaś bzdura, za rok nie wybieram się ponownie

Według mnie najbogatsza w militaria jest edycja zimowa ( wtedy ja też się tam wystawiam)- szczególnie że prezentują się też wtedy grupy rekonstrukcyjne.
A biorąc pod uwagę stoiska z ciuchami z demobilu jako stoiska z militariami to było tego w sumie duzo więcej niż 50 :)
ale to tylko taka moja ocena.
Ja wpadłem na bazar na kilka godzin w sobotę , pooglądałem to i owo , załatwiłem kilka spraw ,pogadałem ze znajomymi i po południu pojechałem trochę w teren:)
Zdjęcia z łódzkiej prasy:
http://lodz.naszemiasto.pl/galeria/zdjecia/1989998,moto-weteran-bazar-2013-w-lodzi-zdjecia,galeria,id,t,tm.html#plus
A tu kilka moich:
http://chomikuj.pl/GrupaLodz/Galeria/Moto+Weteran+Bazar/2013.09.07-08/okiem+resty*27ego

• 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie