RESTY Napisano 20 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2013 Wrześniowa edycja Moto Weteran Bazaru tym razem w dniach 7-8 września(sobota - niedziela)Tradycyjnie na stadionie START w Łodzi przy ulicy Teresy 56-58.Jak zwykle jest to okazja do spotkań i integracji :)Wybiera się ktoś z forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 20 Sierpień 2013 Share Napisano 20 Sierpień 2013 oczywiście z całym stuffem pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 21 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2013 No na ciebie i ekipę zawsze można liczyć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubz Napisano 21 Sierpień 2013 Share Napisano 21 Sierpień 2013 Ja się wybieram,będę pierwszy raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 21 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2013 Kolego Jakubz tak dla wprowadzenia MWB odbywa sie 4 razy w roku z tym że edycja zimowa jest częściowo pod dachem i w innym miejscu. Poza różnymi rzeczami z motoryzacji znajdziesz tam też militaria i inne przedmioty kolekcjonerskie ale przede wszystkim najważniejszy jest klimat tej imprezy , możesz tam spotkać ludzi z całego kraju ale i z zagranicy.Dla tego łódzki bazar stał się okazją do spotkań w realu m.in. kolegów z forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 21 Sierpień 2013 Share Napisano 21 Sierpień 2013 Zapraszamy na pogaduchy sektor C stoisko 232 zawsze dużo sie dzieje szczególnie wieczorem :),stoisko zaraz na przeciwko wejścia i kafejki wędrownej ,u nas pod namiotem zawsze kupa luda zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubz Napisano 21 Sierpień 2013 Share Napisano 21 Sierpień 2013 Dzięki za wstęp,trochę o tym czytałem,w tym roku na Jarmarku słyszałem, że jest tam dobra giełda na militaria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarat88 Napisano 21 Sierpień 2013 Share Napisano 21 Sierpień 2013 Kiedyś była dobra.. teraz to ceny są dobre;-]]].. ale warto na pogaduchy ;-]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 22 Sierpień 2013 Share Napisano 22 Sierpień 2013 Będziemy i my :) p.storba- nie zapomnij moich rzeczy z poprzedniej giełdy które po dość silnej integracji się zgubiły :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 22 Sierpień 2013 Share Napisano 22 Sierpień 2013 no coś tam mam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 27 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2013 Nie zapomnijcie 2KC :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moniqa Napisano 5 Wrzesień 2013 Share Napisano 5 Wrzesień 2013 Ja chyba też się wybiorę .Sukienki w łaty też tam można kupić ;)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 5 Wrzesień 2013 Share Napisano 5 Wrzesień 2013 nie zdziwiłbym się jak tak :)zapraszam do nasmiejscówka podana wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubz Napisano 10 Wrzesień 2013 Share Napisano 10 Wrzesień 2013 WitamJak oceniacie tegoroczne MWB? Dla mnie lipa, jestem rozczarowany,myślałem , że giełda będzie bogatsza w militaria, to co pisali w folderach o 50 stoiskach z militariami to jakaś bzdura, za rok nie wybieram się ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 10 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2013 Według mnie najbogatsza w militaria jest edycja zimowa ( wtedy ja też się tam wystawiam)- szczególnie że prezentują się też wtedy grupy rekonstrukcyjne.A biorąc pod uwagę stoiska z ciuchami z demobilu jako stoiska z militariami to było tego w sumie duzo więcej niż 50 :)ale to tylko taka moja ocena.Ja wpadłem na bazar na kilka godzin w sobotę , pooglądałem to i owo , załatwiłem kilka spraw ,pogadałem ze znajomymi i po południu pojechałem trochę w teren:)Zdjęcia z łódzkiej prasy:http://lodz.naszemiasto.pl/galeria/zdjecia/1989998,moto-weteran-bazar-2013-w-lodzi-zdjecia,galeria,id,t,tm.html#plusA tu kilka moich:http://chomikuj.pl/GrupaLodz/Galeria/Moto+Weteran+Bazar/2013.09.07-08/okiem+resty*27ego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 10 Wrzesień 2013 Share Napisano 10 Wrzesień 2013 ajtam lipa trza było być na naszym stoisku :)sama ambrozja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 22 Wrzesień 2013 Share Napisano 22 Wrzesień 2013 Każda giełda to niezapomniana przygoda :) No chyba że ktoś przesadzi z dawkami % to wtedy impreza staje się lekko zapomnianą ale i tak jest fajnie :)Bywam praktycznie na każdej i na następną również się wybieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 22 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2013 Następna impreza MWB dopiero w Styczniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fokus Napisano 22 Wrzesień 2013 Share Napisano 22 Wrzesień 2013 kolego torba5 - to ty handlowałeś replikami?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 23 Wrzesień 2013 Share Napisano 23 Wrzesień 2013 a w życiu .....pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 23 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2013 Torba miał na swoim stoisku m.in. wszystkie numery nowego miesięcznika dla nas - eksploratorów ;) A ja wzbogaciłem u niego o kilka egzemplarzy swoją kolekcję kartek zaopatrzeniowych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.