Furman27 Napisano 16 Sierpień 2013 Autor Napisano 16 Sierpień 2013 WitamZaczynałem z taką saperką, kupiona kiedyś na targu jako saperka LWP, słyszałem mit, ze duzo austrowęgierskich saperek było używanych w LWP to prawda? Wymiary standardowej saperki, podobna trochę do naszej wrześniowej;)Pozdrawiam
Mruk Napisano 16 Sierpień 2013 Napisano 16 Sierpień 2013 http://odkrywca.pl/saperka,682373.htmlmożliwości jest kilka ;)
Furman27 Napisano 16 Sierpień 2013 Autor Napisano 16 Sierpień 2013 a już myślałem:D dodam, że spod tego czarnego lakieru wychodzi taki zielonkawy, podobny nieco do feldgrauPozdr.
Furman27 Napisano 16 Sierpień 2013 Autor Napisano 16 Sierpień 2013 WitamZaczynałem z taką saperką, kupiona kiedyś na targu jako saperka LWP, słyszałem mit, ze duzo austrowęgierskich saperek było używanych w LWP to prawda? Wymiary standardowej saperki, podobna trochę do naszej wrześniowej;)Pozdrawiam
Pytanie
Furman27
Witam
Zaczynałem z taką saperką, kupiona kiedyś na targu jako saperka LWP, słyszałem mit, ze duzo austrowęgierskich saperek było używanych w LWP to prawda? Wymiary standardowej saperki, podobna trochę do naszej wrześniowej;)
Pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.