Paweł1415 Napisano 7 Sierpień 2013 Autor Napisano 7 Sierpień 2013 Witam,mam problem z klamrą po prawej stronie,ponieważ różni się ona od tej z lewej i chcę się dowiedzieć czy to jest jakiś wcześniejszy wzór czy inna produkcja lub cokolwiek na jej temat.Poniżej więcej zdjęć klamry z prawej.Pozdrawiam
ARQ Napisano 7 Sierpień 2013 Napisano 7 Sierpień 2013 http://koppelschloss.webnode.cz/prezky/rusko/a1857-1917-no-3/
huk 100 Napisano 7 Sierpień 2013 Napisano 7 Sierpień 2013 witam ta z grubym ptaszkiem nazywana jest starego typu" a ta z chudym po reformie owego typu" są spece którzy po wzorze orła powiedzą jaki producent -orły potrafią się różnić głowami,łapami,ogonem ,wstęgami itd.:)
Paweł1415 Napisano 7 Sierpień 2013 Autor Napisano 7 Sierpień 2013 Czyli mam rozumieć,że ta klamra starego typu" była produkowana wcześniej?
Sobow99 Napisano 7 Sierpień 2013 Napisano 7 Sierpień 2013 Klamry starego typu pochodzą z czasów panowania cara Aleksandra III. Nazywane są też czasem aleksandryjskimi".
Pytanie
Paweł1415
Witam,mam problem z klamrą po prawej stronie,ponieważ różni się ona od tej z lewej i chcę się dowiedzieć czy to jest jakiś wcześniejszy wzór czy inna produkcja lub cokolwiek na jej temat.Poniżej więcej zdjęć klamry z prawej.Pozdrawiam
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.