Gamb Napisano 2 Sierpień 2013 Autor Napisano 2 Sierpień 2013 Jestem nowy na forum, jednakże poszukuje pomocy w zidentyfikowaniu twórcy (warsztatu) oraz wydatowania zegarka.Niestety jako nowy w temacie nie potrafię korzystać ze stron wyszukujących choćby emblematów. Z góry dziękuje za pomoc
Gamb Napisano 2 Sierpień 2013 Autor Napisano 2 Sierpień 2013 Jeżeli potrzeba więcej, proszę pisać (zależy mi na dowiedzeniu się skąd i z jakiego okresu pochodzi zegarek)
Gamb Napisano 2 Sierpień 2013 Autor Napisano 2 Sierpień 2013 Jestem nowy na forum, jednakże poszukuje pomocy w zidentyfikowaniu twórcy (warsztatu) oraz wydatowania zegarka.Niestety jako nowy w temacie nie potrafię korzystać ze stron wyszukujących choćby emblematów. Z góry dziękuje za pomoc
Pytanie
Gamb
Jestem nowy na forum, jednakże poszukuje pomocy w zidentyfikowaniu twórcy (warsztatu) oraz wydatowania zegarka.
Niestety jako nowy w temacie nie potrafię korzystać ze stron wyszukujących choćby emblematów.
Z góry dziękuje za pomoc
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.