Skocz do zawartości
  • 0

carska menażka

lex

Pytanie

Napisano

ostatnio nabyłem taki oto zestaw lecz mam problem z odnalezieniem informacji z nim związanych , stąd gorąca prośba o pomoc w dokładnej identyfikacji
całość oczywiście miedziana na trzech elementach widoczne punce na uchwytach niestety się nie zachowały , ktoś zaczął to czyścić lecz nie miał pojęcia jak więc narobił troszkę szkód ale mniejsza o większość , jak wygląda każdy widzi ...

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ostatnio nabyłem taki oto zestaw lecz mam problem z odnalezieniem informacji z nim związanych , stąd gorąca prośba o pomoc w dokładnej identyfikacji
całość oczywiście miedziana na trzech elementach widoczne punce na uchwytach niestety się nie zachowały , ktoś zaczął to czyścić lecz nie miał pojęcia jak więc narobił troszkę szkód ale mniejsza o większość , jak wygląda każdy widzi ...

Napisano

tej sygnatury nie odczytałem a znajduje się ona na garnczku z uszami , jako jedyny z całości ma grubość 1 mm pozostałe mają około 2 mm , więc podejrzewam iż nie jest on od tego kompeletu

Napisano
wymiary pozostałych
1 śr.15,7 cm , wys.10 cm
2 śr.13,4 cm , wys.9,9 cm
3 śr.14,7 cm , wys.3,6 cm
uchwyt długość 22,2 cm grubość 50 mm ze względu na dość grubą warstwę brudu nie są widoczne sygnatury
z informacji jaką uzyskałem brakuje jeszcze jednego elementu o największej średnicy przypominającego patelnię " (cyt.poprzedniego właściciela )

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie