kreatura Napisano 23 Lipiec 2013 Autor Napisano 23 Lipiec 2013 Witam, ostatnio kupiłem na pewnym portalu manierkę, w sumie to raczej z ciekawości i za grosze...ale niema bić żadnych a i google mi nie pomogły. Osobiście obstawiam szwajcaria,austria może niemcy ? Liczę jednak na waszą pomoc :>
kreatura Napisano 23 Lipiec 2013 Autor Napisano 23 Lipiec 2013 dzisiaj nie chce mi się z tym bawić już, jutro dodam więcej kubka i reszty
jakubz Napisano 24 Lipiec 2013 Napisano 24 Lipiec 2013 WitamWedług mnie jakiś powojenny badziew,koło wojennej m31 to nawet nie stało
kreatura Napisano 24 Lipiec 2013 Autor Napisano 24 Lipiec 2013 kolego to że powojenne to akurat wiem i wcale nie twierdzę że to m31 :)
kreatura Napisano 24 Lipiec 2013 Autor Napisano 24 Lipiec 2013 ona jest podobna nieco do niemieckiej wojennej także paramilitarna może być dobry trop
kreatura Napisano 23 Lipiec 2013 Autor Napisano 23 Lipiec 2013 Witam, ostatnio kupiłem na pewnym portalu manierkę, w sumie to raczej z ciekawości i za grosze...ale niema bić żadnych a i google mi nie pomogły. Osobiście obstawiam szwajcaria,austria może niemcy ? Liczę jednak na waszą pomoc :>
kopijnik2 Napisano 23 Lipiec 2013 Napisano 23 Lipiec 2013 w obrębie Niemiec mogą być warianty np.:http://ookaboo.com/o/pictures/picture/24975756/BGS_canteen_made_in_1957więcej fotek daj
Pytanie
kreatura
Witam, ostatnio kupiłem na pewnym portalu manierkę, w sumie to raczej z ciekawości i za grosze...ale niema bić żadnych a i google mi nie pomogły. Osobiście obstawiam szwajcaria,austria może niemcy ? Liczę jednak na waszą pomoc :>
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.