skorp92 Napisano 18 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2013 Witam czy przedstawiona obok moneta to półgrosz koronny Jana Olbrachta czy może Kazimierz Jagiellończyka ?Wiem że moneta jest srebrna, jeśli ktoś miałby jakieś porady na temat czyszczenia tak starych monet to chętnie przeczytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorp92 Napisano 18 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2013 druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorp92 Napisano 18 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2013 dodam jeszcze fotki po myciu w wodzie z mydłem + szczotkowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorp92 Napisano 18 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2013 druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorp92 Napisano 21 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2013 nikt nie wie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorp92 Napisano 21 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2013 nikt nie wie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 21 Lipiec 2013 Share Napisano 21 Lipiec 2013 ciężka sprawa... ja osobiście to na Władysława Jagiełło bym postawił http://www.katalogmonet.com/index2.php?cat=0000PL34100&page=Coin_Details&details_menu=no&Submit2=Wi%C4%99cej+o+0000PL34100 ale to tylko przypuszczenia. jeżeli o czyszczenie chodzi w sieci i na forum masa informacji na ten temat,tylko jeżeli nie posiadasz doświadczenia w czyszczeniu to zanim cokolwiek zrobisz,mocno zastanów się czy podejmiesz się takiej operacji,bo bardzo łatwo możesz zniszczyć monetę a później już tego nie naprawisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorp92 Napisano 21 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2013 chyba faktycznie masz racje a co do czyszczenia to jeszcze się zastanowię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.