Skocz do zawartości
  • 0

gorejący granat wieczko

Jeremi000

Pytanie

Napisano

dzisiaj chodząc po lesie wyskoczył mi taki oto przedmiot. znalazłem go w okolicy wysadzonego magazynu. wymiary przedmiotu: szerokość 3,5cm ; wysokość 4,5cm . przedmiot nie posiada żadnych bić.

Wrzucam zdjęcie. W przypadku, gdy będzie potrzebne więcej zdjęć to piszcie.

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Dzięki maciek za zainteresowanie i odpowiedź :)

Też ta tabakiera/papierośnica chodziła mi po głowie. W sumie tabakiera odpada, ponieważ jak już wspomniałem według moich obserwacji wieczko składało się z 2 części, a to powodowało by tytoń się wysypywał, chyba że reszta pudełeczka też była podzielona. Bardziej jednak skłaniał bym się w stronę papierośnicy. Szkoda, że nie dowiem się czym to tak naprawdę było :)
Napisano

dzisiaj chodząc po lesie wyskoczył mi taki oto przedmiot. znalazłem go w okolicy wysadzonego magazynu. wymiary przedmiotu: szerokość 3,5cm ; wysokość 4,5cm . przedmiot nie posiada żadnych bić.

Wrzucam zdjęcie. W przypadku, gdy będzie potrzebne więcej zdjęć to piszcie.

Napisano
z powodu słabej jakości zdjęcia po wrzuceniu na forum daję link do zdjęcia. proszę administratorów o nieusuwanie linku ;)

http://img844.imageshack.us/img844/8400/rswv.jpg
Napisano
Z moich własnych obserwacji wnioskuję, że może być to jedynie część wieczka od jakiegoś pudełeczka. Wygląda to tak,jakby wieczko składało się z dwóch części, natomiast jest to jedna z nich. po jednej stronie widzimy zaokrąglenie, po drugiej natomiast go nie ma i nie ma także zagięcia. Czy naprawdę nikt nie jest w stanie określić co to takiego dokładnie było?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie