damianos12 Napisano 13 Lipiec 2013 Autor Napisano 13 Lipiec 2013 Witam was serdecznie. Mam taki problem mianowicie kabel który idzie od cewki wchodzi pinem do puszki z elektorniką i w tym właśnie pinie oderwał się zielony kabel który był przylutowany ale nie mam pojęcia na której blaszce może ktoś z forumowicz wie gdzie takowy podłączyć lub chociaż ma rysunek połączeniowy tych przewodów do pinu. Rutus Proxima v 2 . Z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam :)
xen Napisano 13 Lipiec 2013 Napisano 13 Lipiec 2013 A nie prościej zadzwonić do A. Rutyny i poprosić o pomoc/wyjaśnienie? Na pewno byłoby to o wiele szybsze niż oczekiwać na posty.Pozdro
damianos12 Napisano 13 Lipiec 2013 Autor Napisano 13 Lipiec 2013 Z jednej strony było by szybciej najpierw chciałem napisać tutaj może ktoś miał już takowy problem. Nie chce poprostu przez 1 kabelek kupować całej cewki z nowym kabelkiem.
damianos12 Napisano 13 Lipiec 2013 Autor Napisano 13 Lipiec 2013 A więc tak rozwiązałem tą zagadkę :) Kabelek zielony jest połączony do innych 3 razem wszystko skręciłem zlutowałem zaizolowałem wszystko śmiga jak trzeba :) Problem mam z głowy może kiedyś komuś się przyda takowa rada :) Pozdrawiam
grzesiomix Napisano 14 Lipiec 2013 Napisano 14 Lipiec 2013 Trochę późno ale dla potomnych. Zielony i żółty jest na pinie nr 3, 2-biały i brązowy, 4-szary, 5-czerwony. Reszty nie patrzyłem (zasilikonowane) ale drogą dedukcji można.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.