Skocz do zawartości

Proxima problem z kablem

damianos12

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam was serdecznie. Mam taki problem mianowicie kabel który idzie od cewki wchodzi pinem do puszki z elektorniką i w tym właśnie pinie oderwał się zielony kabel który był przylutowany ale nie mam pojęcia na której blaszce może ktoś z forumowicz wie gdzie takowy podłączyć lub chociaż ma rysunek połączeniowy tych przewodów do pinu. Rutus Proxima v 2 . Z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam :)
Napisano
A nie prościej zadzwonić do A. Rutyny i poprosić o pomoc/wyjaśnienie?

Na pewno byłoby to o wiele szybsze niż oczekiwać na posty.

Pozdro
Napisano
Z jednej strony było by szybciej najpierw chciałem napisać tutaj może ktoś miał już takowy problem. Nie chce poprostu przez 1 kabelek kupować całej cewki z nowym kabelkiem.
Napisano
A więc tak rozwiązałem tą zagadkę :) Kabelek zielony jest połączony do innych 3 razem wszystko skręciłem zlutowałem zaizolowałem wszystko śmiga jak trzeba :) Problem mam z głowy może kiedyś komuś się przyda takowa rada :) Pozdrawiam
Napisano

Trochę późno ale dla potomnych. Zielony i żółty jest na pinie nr 3, 2-biały i brązowy, 4-szary, 5-czerwony. Reszty nie patrzyłem (zasilikonowane) ale drogą dedukcji można.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie