lukarz Napisano 24 Czerwiec 2013 Autor Napisano 24 Czerwiec 2013 Dostałem dzisiaj taki nóż, widziałem że jest to tzw. hajotka. Czytałem że robią też podróby i pytam teraz czy mój nóż to właśnie podróba czy oryginał? Na ostrzu ani nigdzie indziej nie ma żadnych oznaczeń i brakuje znaczka w rękojeści.
torba5 Napisano 24 Czerwiec 2013 Napisano 24 Czerwiec 2013 finka jest oryginalna ale niestety powojenna rzekłby współczesna ,ot nożyk harcerski tam gdzie nie ma pinu była lilijka
torba5 Napisano 24 Czerwiec 2013 Napisano 24 Czerwiec 2013 podaje linkhttp://forum.ioh.pl/graficzki2/1265238053_zollingen.jpgale ta z linku jest sygnowana w większości nie były tak jak twojaPost został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 23:08 24-06-2013
Pytanie
lukarz
Dostałem dzisiaj taki nóż, widziałem że jest to tzw. hajotka. Czytałem że robią też podróby i pytam teraz czy mój nóż to właśnie podróba czy oryginał? Na ostrzu ani nigdzie indziej nie ma żadnych oznaczeń i brakuje znaczka w rękojeści.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.